Beatričės kepta cukinija

kepta cukinija

Beatričės kepta cukinija

Toliau skelbiame konkurso dalyvių receptus. Šįkart – Beatričės keptos cukinijos receptas.

Reikės:

Cukinijos;
Prieskonių pagardinimui.

Paruošimas:

Nuplauname cukiniją ir ją nuskutame. Perpjauname pusiau (nebūtina) ir supjaustome gabaliukais kaip parodyta nuotraukoje. Į keptuvę ipilame truputį aliejaus ir paskirstome jį. Aliejaus daug nereikia, nes cukinijos pačios is savęs išleidžia sultis. Tuomet dedame gabaliukus, truputį pakaitiname, verčiame juos į kitą pusę, apibarstome norimais prieskoniais ir truputį pakaitiname, o tuomet vėl kartojame tą patį apsukus gabaliukus. O galiausiai – mėgaujamės! :)

Skonis puikus, o receptas labai paprastas. Visa mano šeima (visavalgiai) liko sužavėti ir sakė, kad skaniau negu mėsa ;) Verta paragauti tiem, kurie neturi noro stovėti virtuveje ilgai, ir tiem, kurie tiesiog nori išbandyti. Paprasta, greita, skanu. ;)

***

Creative Commons License
This work by Ugnė is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *