Trupininis pyragas su uogiene

 
Reikės:
3-4 stiklinių miltų;
1/3 stiklinės tiršto migdolų pieno;
augalinio (palmių) ghee 200 g;
pusės stiklinės cukraus;
stiklinė tirštos uogienės;
1 a.š. kepimo miltelių.
Paruošimas:
Į migdolų pieną supilti cukrų ir išmaišyti. Cukrui ištirpus, į skystą masę supilti ištirpintą augalinį (palmių) ghee ir miltus su kepimo milteliais. Gautą tešlą gerai išminkyti ir iš jos suformuoti du atskirus tešlos gabalus, kuriuos  padėti kelioms valandos į šaldymo kamerą. Į pasirinktą kepimo formą sutarkuoti vieną gabalą tešlos ir tolygiai išsklaidyti, supilti uogienę ir tolygiai išskirstyti, ant viršaus sutarkuoti likusią tešlą. Kepti apie 25 minutes iki tol, kol gražiai paruduos.
***

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *