Veganiška lazanija

 Reikės:
kelių lazanijos lakštų (be kiaušinių); 
70 gr sojos faršo; 
1 paprikos; 
pusės mažos cukinijos; 
1 morkos; 
kelių pomidorų; 
1 svogūno; 
pomidorų padažas (jo nepagailėti, arba galima mažiau nusunkti soją);
prieskoniai (karis, bazilikai, druska, pipirai, cinamonas).
 
 
Paruošimas:
Morką nuskutame, sutarkuojame. Išverdame sojos faršą. Supjaustome visas daržoves ir iškepame su faršu, prieskonių dedame pagal skonį, lazanijos lakštus šiek tiek apverdame ir atsargiai padedame ant lygaus paviršiaus. Skardoje pasluoksniuojame (lakštas – įdaras – lakštas – įdaras) ir dedame į 250º C įkaitintą orkaitę pusvalandžiui.
***
Creative Commons License
This work by Erika is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *